ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:  MAX MUSCLE

Σχεδιασμός Προγράμματος Μυΐκης Ανάπτυξης

*με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης

ΣΑΒΒΑΤΟ, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 

Μ

Peak Performance │  To Κέντρο των πρωταθλητών!!

 

Το Εργομετρικό Κέντρο Διατροφής & Άσκησης “Peak Performance” μαζί με την Εταιρεία Συμπληρωμάτων Διατροφής  για Αθλητές “Biomax Performance Nutrition”  διοργανώνουν το νέο επιμορφωτικό σεμινάριο: MAX MUSCLE │Σχεδιασμός Προγράμματος Μυικής Ανάπτυξης στην Αθήνα, το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018, ώρες 9:30-14:00.

 

“Στο νέο σεμινάριο θα αναλύσουμε τις μεθόδους δημιουργίας ενός αποτελεσματικού προγράμματος μυϊκής ανάπτυξης και θα δούμε το ρόλο των εργογογόνων βοηθημάτων και αναβολικών ουσιών στη μυϊκή ανάπτυξη.”

Σας παρουσιάζουμε τις θεματικές ενότητες του σεμιναρίου.

μ

Θεματικές Ενότητες:

  • Σχεδιασμός Προγράμματος Μυϊκής Ανάπτυξης
  • Συμπληρώματα Διατροφής και Εργογόνα Βοηθήματα 
  • Αναβολικές Ουσίες και Μέγιστη Μυϊκή Ανάπτυξη

γ

Ακολουθεί το πρόγραμμα διαλέξεων, κόστος, τόπος διεξαγωγής και ένα σύντομο βιογραφικό των εισηγητών.

Δ

Πρόγραμμα

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018

 

κκκκΛ

κΚόστος

*Η ιδιότητα του φοιτητή ή ανέργου πιστοποιείται με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας ή κάρτα ανεργίας.

 

η

 Εγγραφές 

 

 Για να λάβετε την αίτηση εγγραφής επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο  6945361262  ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λκκκκκ

ξκ

κΕισηγητές

 Ο Αθανάσιος Δουληγέρης είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος   Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Αθλητική Διατροφή από το τμήμα Διαιτολογίας - Διατροφής, του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και   Διεθνώς Πιστοποιημένος Αθλητικός Διατροφολόγος από τη "Διεθνή Κοινότητα Αθλητικής Διατροφής" των ΗΠΑ, (ISSN, USA).

 Είναι ο Ιδρυτής του Εργομετρικού/Προπονητικού Κέντρου Διατροφής και Άσκησης PeakPerformance” και της Εταιρείας   Συμπληρωμάτων Διατροφής   για  Αθλητές  “BiomaxPerformanceNutrition.

  Είναι υπεύθυνος αθλητικής βελτίωσης σε επαγγελματικούς Αθλητικούς Συλλόγους και συνεργάζεται με επαγγελματίες αθλητές για περισσότερο από 10     συναπτά έτη. Οι καινοτόμες προπονητικές μέθοδοι που εφαρμόζει, σε συνδυασμό με την ολιστική προσέγγιση που προσφέρει σε Αθλητική Διατροφή και   Αποκατάσταση, έχουν οδηγήσει αρκετούς αθλητές του και ομάδες σε πολλές επιτυχίες και κατάκτηση μεταλλίων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Συνεργάζεται με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών σε πρότυπα ερευνητικά προγράμματα Διατροφής & Άσκησης, είναι ο κύριος εμπνευστής του Προπονητικού Προγράμματος Βελτίωσης Αθλητικής απόδοσης PPTsκαι συμμετέχει ως εισηγητής σε συνέδρια και ημερίδες με διεθνή εμβέλεια σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Λ

Λ

Ο Γιώργος Τουλιάτος είναι Ιατρός Βιοπαθολόγος & Συγγραφέας, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Από το 2007 ειδικεύτηκε στη Βιοπαθολογία και από το 2014 ασκεί ελεύθερο επάγγελμα.

  Είναι π. αθλητής στο άθλημα της σωματικής διάπλασης. Έχει λάβει μέρος σε δώδεκα  αγώνες σωματικής διάπλασης από το   2000-2013,     κερδίζοντας      δύο πανελλήνιους τίτλους (Π.Ε.Σ.Δ & Ε.Ο.Σ.Δ) καθώς και σε διασυλλογικούς αγώνες στίβου, αλλά   και δρόμους αντοχής.

 Το 2012 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο πάνω στη σωματοδόμηση, το 2013 το δεύτερο, ενώ το 2015 το τρίτο (εκδόσεις ΑΣΤΑΡΤΗ)

 

Είναι επιστημονικός συνεργάτης και αρθρογράφος στις Ελληνικές εκδόσεις των περιοδικών Muslemag & Muscular Development, αλλά και της αμερικάνικης ιστοσελίδας ΑΝΑΒΟLIC.ORG. Επίσης, είναι  ιδρυτής της ιστοσελίδας GTOUL.COM με θέματα πρόληψης πάνω στη φαρμακοδιέγερση.

κ

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα  2105775087-6945361262.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

κ

λ

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν:

  • Σημειωματάριο και στυλό       
  • Βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή 
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης

 

λ

Τόπος Διεξαγωγής 

 Το νέο σεμινάριο θα διεξαχθεί εντός του Εργομετρικού Κέντρου Διατροφής & Άσκησης “PeakPerformance”,  στην οδό Πολυκράτους 4, στο Περιστέρι, Στάση Μετρό Ανθούπολης.