Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την ομάδα καλαθοσφαίρισης ΑΟ ΜΙΛΩΝ για την αθλητική σεζόν 2018-2019.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΑΟ ΜΙΛΩΝ.

«Όλοι μαζί μπορούμε ειδικά όταν δίπλα μας έχουμε τους καλύτερους...... "Νέος Επιστημονικός Συνεργάτης και Εργοφυσιολόγος του συλλόγου μας για την αγωνιστική περίοδο2018-2019 είναι ο Αθανάσιος Δουληγέρης.  


Ο Αθανάσιος Δουληγέρης έχει αναλάβει την προετοιμασία της προ-αγωνιστικής περιόδου της αντρικής μας ομάδας και τη διατροφική υποστήριξη των αθλητών μας.


Ο Αθανάσιος Δουληγέρης είναι ο Ιδρυτής του Εργομετρικού • Προπονητικού Κέντρου Διατροφής και Άσκησης “Peak Performance” και της εταιρείας Συμπληρωμάτων Διατροφής για Αθλητές “Biomax Performance Nutrition”.


Είναι υπεύθυνος αθλητικής βελτίωσης σε επαγγελματικούς Αθλητικούς Συλλόγους Καλαθοσφαίρισης και συνεργάζεται με επαγγελματίες αθλητές για περισσότερο από 13 συναπτά έτη. Οι καινοτόμες Προπονητικές μέθοδοι που εφαρμόζει, σε συνδυασμό με την ολιστική προσέγγιση που προσφέρει σε Αθλητική Διατροφή και Αποκατάσταση, έχουν οδηγήσει αρκετούς αθλητές του και ομάδες σε πολλές επιτυχίες και κατάκτηση μεταλλίων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.


Συνεργάζεται με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών σε πρότυπα ερευνητικά προγράμματα Διατροφής & Άσκησης, είναι ο κύριος εμπνευστής του Προπονητικού Προγράμματος Βελτίωσης Αθλητικής Απόδοσης  PPTs και συμμετέχει ως εισηγητής σε συνέδρια και ημερίδες με διεθνή εμβέλεια σε Ελλάδα και Εξωτερικό.»