Δρ. Γεώργιος Νερούτσος MD, MSc

Ιατρός

Ειδικευόμενος Ιατρός στη Καρδιολογική κλινική του Γ.Ν.Α.     ''Γ. Γεννηματάς''

   Ο Δρ. Γεώργιος Νερούτσος ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το 2004. Συνέχισε τις σπουδές του στο  τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής  του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, λαμβάνοντας με επιτυχία το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην  Εφαρμοσμένη Διαιτολογία-Διατροφή, με  κατεύθυνση ‘‘Κλινική Διαιτολογία’’, το 2013.

   Είναι κάτοχος ειδικού πιστοποιητικού ανάνηψης eACLS, πιστοποιημένο  από την Ελληνική εταιρεία καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

   Έχει εκπληρώσει τη Θητεία του ως Ιατρός Υπαίθρου,  εις το Π.Ι. Προκοπίου του Κ.Υ. Μαντουδίου, του Νομού  Ευβοίας. Έχει  ειδικευτεί στην Β΄ Παθολογική κλινική του Γενικού Νομαρχιακού νοσοκομείου Δυτικής Αττικής και στην Καρδιολογική κλινική του Γ.Ν. Σπάρτης. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι ειδικευόμενος Ιατρός στην καρδιολογική κλινική του Γ.Ν.Α. ‘‘Γ. Γεννηματάς’’.

   Έχει στο ενεργητικό του πλούσια αρθογραφία σε περιοδικά και συμμετέχει σε συνέδρια και ημερίδες με διεθνή εμβέλεια σε Ελλάδα και Εξωτερικό.