Παναγιώτης Σ. Κλειάσιος, MSc

 Κλινικός Διαιτολόγος- Αθλητικός Διατροφολόγος

 

 

 O Κος Παναγιώτης Σ. Κλειάσιος σπούδασε στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας–Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και είναι πτυχιούχος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, Εφαρμοσμένη Διαιτολογία-Διατροφή του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση “Διατροφή και Άσκηση”.

 

  Είναι επιστημονικός συνεργάτης στο ''Peak Performance'', Καθηγητής Διαιτολογίας-Διατροφής στο ''ΙΕΚ ΔΟΜΗ'' και Επιστημονικά υπέυθυνος του τμήματος Διαιτολογίας-Διατροφής, στα κέντρα Υγείας και Ομορφιάς ''DNA''. Κατέχει επίσης, τη θέση του Επιστημονικού Διευθυντή του τμήματος Διατροφής των αθλητικών κέντρων ''AIR POWER FITNESS CLUB'', Κολωνάκι και Ψυχικό. Αναλαμβάνει τη διατροφική παρακολούθηση υγιών ατόμων, ατόμων με διάφορες παθήσεις (π.χ. καρδιαγγειακά, διαβήτης, νεφροπάθειες, γαστρεντερικά), εγκύων, παιδιών καθώς και αθλητών ή ασκούμενων που θέλουν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση τους ή να βελτιώσουν τη σύσταση του σώματος τους.

 

 Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σε ερευνητικά Ευρωπαϊκά προγράμματα προαγωγής υγείας και συμβάλλει ενεργά στο σχεδιασμό, εφαρμογή και αξιολόγηση νέων μεθόδων για την διαμόρφωση οδηγιών διατροφικής αγωγής.

www.toybox-study.eu, www.projectenergy.eu, www.habeat.eu.

 

  Έχει στο ενεργητικό του πλούσια αρθογραφία σε περιοδικά και ηλεκτρονικό τύπο και συμμετέχει σε συνέδρια και ημερίδες με διεθνή εμβέλεια σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καθώς ανακοινώσεις του έχουν παρουσιαστεί σε αρκετά συνέδρια.