Μαυρογενειάδης Ν. Παναγιώτης

   Φυσικοθεραπευτής

 

  Ο Κος Μαυρογενειάδης Ν. Παναγιώτης είναι Φυσικοθεραπευτής πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Φυσικοθεραπείας Αθηνών. 

   Έχει εκπονήσει την 6μηνη πρακτική του άσκηση στο Νοσοκομείο «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κοργιαλένειο-Μπενάκιο».

   Έχει εκπονήσει την πτυχιακή του διατριβή στις Νέες τεχνικές Φυσικοθεραπευτικής αντιμετώπισης της επικονδυλίτιδας αγκώνα (tennis elbow). Έχει συνδράμει επίσης, σε διάφορες άλλες εργασίες που σχετίζονται με μυοσκελετικές-αθλητικές κακώσεις, με το ρόλο της αερόβιας άσκησης σε άτομα με οριακή υπέρταση, αξιολόγηση του πόνου-αποκατάσταση και συναφής εργασίες. 

   Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που σχετίζονται με την αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων (πτυχίο Kinesio-TapingTrainer), με την κινητοποίηση σπονδυλικής στήλης, συνδεσμικών κακώσεων γόνατος και δυναμικής μάλαξης.

   Δραστηριοποιείται στο χώρο της φυσικοθεραπείας επί 12 συναπτά έτη, καθώς επίσης και στον χώρο του αθλητισμού σαν υπεύθυνος φυσικοθεραπείας σε ομάδες ποδοσφαίρου τοπικών πρωταθλημάτων, καθώς επίσης στο ΡΟΤΣΑ CLUB και Δομάζου CLUB. Τα τελευταία έτη διατηρεί δικό του φυσικοθεραπευτήριο και ασχολείται με την αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων-αθλητικών κακώσεων, καθώς και με τη λειτουργική επανένταξη των ασθενών-αθλητών στις καθημερινές τους δραστηριότητες.