Νέα συνεργασία μας με την ομάδα καλαθοσφαίρισης ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ

Νέα συνεργασία μας με την ομάδα καλαθοσφαίρισης ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την ομάδα καλαθοσφαίρισης ΑΟΑΙΓΑΛΕΩ για την αθλητική σεζόν 2017-2018.

Ακολουθεί ανακοίνωση του ΓΣ Δάφνη Δαφνίου

“Νέος γυμναστής της αντρικής ομάδας του συλλόγου «Γ.Σ Δάφνη Δαφνίου» για τη σεζόν 2017-2018 θα είναι ο Athanasios Douligeris 

“Ο Αθανάσιος Δουληγέρης είναι ο Ιδρυτής του Εργομετρικού-Προπονητικού Κέντρου Διατροφής και Άσκησης “Peak Performance” και της Εταιρείας Συμπληρωμάτων Διατροφής για Αθλητές “Biomax Performance Nutrition”.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στην Αθλητική Διατροφή, από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη “Διεθνή Κοινότητα Αθλητικής Διατροφής” των ΗΠΑ.

Έχει συνεργαστεί με αρκετά Αθλητικά Σωματεία όπως Σπόρτιγκ, Ίκαρος Καλλιθέας, Αιγάλεω και πολλούς επαγγελματίες αθλητές. Οι καινοτόμες προπονητικές μέθοδοι που εφαρμόζει, σε συνδυασμό με την ολιστική προσέγγιση που προσφέρει σε Αθλητική Διατροφή και Αποκατάσταση, έχουν οδηγήσει αρκετούς αθλητές του και ομάδες σε πολλές επιτυχίες και κατάκτηση μεταλλίων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.”

Καλως ορίζουμε τον coach στην οικογένεια της Δάφνης και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του !”