Νέα συνεργασία με την ομάδα Καλαθοσφαίρισης Ίκαρος Καλλιθέας

Νέα συνεργασία με την ομάδα Καλαθοσφαίρισης Ίκαρος Καλλιθέας

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την ομάδα καλαθοσφαίρισης Ίκαρος Καλλιθέας για την αθλητική σεζόν 2018-2019.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ίκαρου Καλλιθέας.

Νέος Υπεύθυνος Βελτίωσης Αθλητικής Απόδοσης των αγωνιστικών τμημάτων υποδομών και της αντρικής ομάδας του Ίκαρου Καλλιθέας  για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 είναι ο γνωστός Εργοφυσιολόγος • Αθλητικός Διατροφολόγος Αθανάσιος Δουληγέρης.

Ο Αθανάσιος Δουληγέρης θα αναλάβει την προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων και της αντρικής ομάδας στην  προ-αγωνιστική και αγωνιστική σεζόν, με στόχο τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης. Θα αναλάβει επίσης και τη διατροφική υποστήριξη και εκπαίδευση  των αθλητών μας.

 Σχετικά με το βιογραφικό του, ο  Αθανάσιος Δουληγέρης είναι ο Ιδρυτής του Εργομετρικού • Προπονητικού Κέντρου Διατροφής και Άσκησης “Peak Performance”  και της εταιρείας Συμπληρωμάτων Διατροφής για Αθλητές “Biomax Performance Nutrition”.

Είναι υπεύθυνος αθλητικής βελτίωσης σε επαγγελματικούς Αθλητικούς Συλλόγους Καλαθοσφαίρισης και συνεργάζεται με επαγγελματίες αθλητές για περισσότερο από 13  συναπτά έτη. Οι καινοτόμες Προπονητικές μέθοδοι που εφαρμόζει, σε συνδυασμό με την ολιστική προσέγγιση που προσφέρει σε Αθλητική Διατροφή και Αποκατάσταση, έχουν οδηγήσει αρκετούς αθλητές του και ομάδες σε πολλές επιτυχίες και κατάκτηση μεταλλίων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Συνεργάζεται με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών σε πρότυπα ερευνητικά προγράμματα Διατροφής & Άσκησης, είναι ο κύριος εμπνευστής του Προπονητικού Προγράμματος Βελτίωσης Αθλητικής Aπόδοσης PPTs και συμμετέχει ως εισηγητής σε συνέδρια και ημερίδες με διεθνή εμβέλεια σε Ελλάδα και Εξωτερικό.